Diensten

Als zelfstandige in bijberoep (ondernemingsnummer 1003.535.175.) help ik jouw organisatie met journalistieke projecten, een consistente strategie op sociale media en het realiseren van evenementen. 

Hieronder ontdek je wat ik concreet voor jou kan betekenen en welke meerwaarde ik aanbreng. Mijn uitvalsbasis is Halle (Vlaams-Brabant), maar ik kan me verplaatsen. Contacteer me gerust bij (prijs)vragen en neem zeker ook een kijkje in mijn portfolio.

Journalistiek & copywriting

journalist, copywriter Nikita Goossens

Er is niets dat ik liever doe dan verhalen op papier (of scherm) te zetten. Als je mij inschakelt om een verhaal te brengen, kan je erop rekenen dat alles van research tot eindproduct tot in de puntjes verzorgd is. Daarnaast breng ik elk verhaal met respect en zonder onnodige sensatiezucht. Want hoe klein het ook lijkt, elk verhaal is belangrijk voor iemand en verdient het om correct behandeld te worden.

Mijn persoonlijke missie is verder om meer verhalen die buiten traditionele hokjes vallen en/of gender(on)gelijkheid behandelen in de media te krijgen. Denk maar aan thema’s als menstruatiearmoede en bewust kindervrij zijn.

Ik ben er immers heilig van overtuigd dat er veel kracht schuilt in een pen (of toetsenbord) en de daaruit vloeiende woorden. Mijn talent voor storytelling zet ik dus graag in op een positieve manier.

Social media management

social media manager Nikita Goossens

Als bedrijf of organisatie wordt het steeds belangrijker om aandacht te besteden aan je digitale imago via sociale media (o.a. Instagram, Facebook & LinkedIn). Het is een manier om bestaande klanten betrokken te houden én nieuwe klanten naar jou te leiden.

Als je mij inschakelt, werk ik voor jou een strategie op maat uit. Indien nog niet aanwezig, zorg ik ook voor een huisstijl die het DNA van je onderneming perfect weergeeft. Zo zoek ik bijvoorbeeld de ideale kleuren uit die ook qua figuurlijke betekenis een match zijn. 

Concreet stel ik dus een plan op van wat je wanneer gaat posten via welke kanalen en creëer en publiceer ik de content ook effectief. Ik zorg daarbij steeds voor een persoonlijke touch en een authentiek gevoel. Mijn focus ligt hiervoor op kleine en middelgrote ondernemingen.

B2B eventplanning- & ondersteuning

Heeft jouw onderneming tijdelijk versterking nodig bij de organisatie van een event? Met mijn uitstekend organisatietalent, gevoel voor planning en oog voor detail zorg ik ervoor dat jouw event een succes wordt. Of je nu zelf al een duidelijke visie hebt of je liefst nog creatieve input krijgt over de invulling, voor beide kan je bij mij terecht.

Zelf heb ik een passie voor events in de non-profitsector, toeristisch-recreatieve events en events rond boeken zoals boekvoorstellingen. Ben je auteur zonder uitgeverij achter je? In dat geval werk ik ook B2C om van je boekvoorstelling een day to remember te maken.

Heb je tijdens je event zelf iemand nodig om de presentatie te verzorgen of live een interview af te nemen? Ook daarvoor kan je me inschakelen. Ik bespreek graag de opties met je.