Over mij

Hallo! Ik ben Nikita Goossens (°13/10/2000) en mijn grote passie is schrijven. Daarom besloot ik in 2018 Journalistiek te gaan studeren, waarvan ik in 2021 afstudeerde met grote onderscheiding. In juni 2023 behaalde ik nog een Bachelor in Toerisme- en Recreatiemanagement, opnieuw aan Erasmushogeschool Brussel, met een grootste onderscheiding.

Na als jobstudent al onder meer voor Libelle te schrijven (bekijk zeker mijn portfolio), werk ik nu als editor bij Testaankoop.

Mijn creatieve en ondernemende kant blijf ik daarnaast uiten via mijn bijberoep. Graag realiseer ik samen met jouw organisatie journalistieke projecten, evenementen en/of een consistente online aanwezigheid.

Verder heb ik ook literaire dromen. In september 2021 kwam mijn debuutroman ‘Op zoek’ uit en momenteel werk ik aan een tweede boek. Mijn passie voor literatuur uit ik ook via mijn boekenclubje in de Halse bib. Volg zeker de updates op mijn website of via mijn sociale media. Ik neem jullie heel graag mee in mijn ervaringen!