Over mij

Hallo! Ik ben Nikita Goossens (°13/10/2000) en mijn grote passie is schrijven. Daarom besloot ik in 2018 Journalistiek te gaan studeren, waarvan ik intussen afstudeerde met grote onderscheiding. In juni 2023 behaalde ik nog een Bachelor in Toerisme- en Recreatiemanagement, opnieuw aan Erasmushogeschool Brussel, met een grootste onderscheiding.

Schrijven bleef ik doen via mijn werk als jobstudent bij Libelle tot februari 2023 (bekijk zeker mijn portfolio) en hier op mijn blog ‘Nikita’s World’ die ik startte in 2018.

In september 2021 is daarbij mijn debuutroman ‘Op zoek’ uitgekomen. Meer informatie over het verhaal vind je door naar ‘Mijn debuutroman‘ te gaan via de navigatie. 

Het was zeer spannend om dit hele uitgaveproces mee te maken en ook nu is het avontuur nog niet voorbij. Ik blijf schrijven en mijn passie voor boeken uit ik daarnaast via mijn boekenclubje in de Halse bib. Volg zeker de updates op mijn website of via mijn sociale media. Ik neem jullie heel graag mee in mijn ervaringen!