Mijn blog bestaat 1 jaar!

Mijn blog bestaat 1 jaar

Ik begon mijn blog een jaar geleden omdat ik nood had aan een plekje om mijn mening over actuele zaken te delen. Toen had ik ook net de eerste weken van mijn studie journalistiek achter de rug. Ook dat gegeven spoorde mij aan om mijn blog te starten.

Ik heb altijd enorm graag geschreven en het is leuk om door deze blog een doel te hebben om dit ook heel regelmatig te doen. Het afgelopen jaar publiceerde ik artikels over heel wat uiteenlopende onderwerpen. Het ene artikel bevatte misschien al wat ‘lichtere’ materie dan het andere, maar ik heb genoten van het schrijven van elk artikel. Voor mij is schrijven een uitlaatklep en een manier om mijn gedachten op een rijtje te zetten. Vaak krijg ik tijdens het schrijven nieuwe inzichten die ik voordien niet had. Voor mij is schrijven dus een echte verrijking.

Ik ben ook heel blij om het aantal positieve reacties dat ik van jullie heb gekregen. Een van de redenen waarom ik ervan hou artikels te publiceren, is tenslotte om mensen te bereiken en misschien wel herkenbare situaties aan te halen zoals bijvoorbeeld het geval was bij mijn artikel over de twijfels die bij mijn eerste jaar hogeschool kwamen kijken (mocht je het nog niet gelezen hebben, kan je hier klikken). Het doet altijd goed wanneer ik reacties krijg van mensen die zich herkennen in een bepaald verhaal. Bovendien is het leuk wanneer jullie ook jullie mening delen onder mijn opiniestukken. Blijf dus vooral reageren! 😊

Ik hoop in het komende jaar mijn lezerspubliek nog wat te kunnen uitbreiden, maar vooral hoop ik dat ik gewoonweg mensen kan blijven boeien met mijn teksten! 😊 

Nogmaals bedankt voor alle positieve reacties dit jaar en op naar het volgende!