Mijn eerste boek: hierover gaat het

mijn eerste boek - hierover gaat het

Het is zover: mijn eerste boek komt uit! Ik heb met veel passie aan mijn roman geschreven en je kunt het boek nu al bestellen in voorverkoop. Lees snel verder om meer te weten te komen over de inhoud!

 – Nikita Goossens

Over mijn boek

Mijn debuutroman heet ‘Op zoek’ en verschijnt bij uitgeverij Beefcake Publishing. De voorverkoop begon op woensdag 19 mei en loopt tot zondag 27 juni. Het boek ligt in september 2021 in de winkel, maar mensen die het in voorverkoop bestellen, ontvangen het al voordien. Klik hier om naar de voorverkoop te gaan.

‘Op zoek’ is een coming-of-ageverhaal over Kate en Noah die hun eigen weg zoeken in hun jonge leven. De hoofdpersonages staan allebei op een punt waarop ze belangrijke beslissingen moeten nemen. Het verhaal speelt zich tenslotte af van hun laatste kerst in het middelbaar tot de zomer na hun eerste jaar hogere studies. Met de seizoenen die veranderen, maken ook Kate en Noah veel verandering door. Hun persoonlijkheden verschillen enorm, maar toch delen ze iets. Elk zijn ze op hun eigen manier op zoek naar wat ze willen in het leven, naar liefde, maar vooral naar zichzelf.

In deze coronatijden zijn veel mensen door weinig sociaal contact te hebben meer gaan nadenken over hun eigen leven. Wanneer het leven even ‘stopt’, is er tenslotte meer tijd om na te denken over al die zaken waarvoor je normaal geen tijd maakt. Velen zullen zich dus herkennen in dit verhaal, zowel jong als oud. Want twijfel over wie je bent en wat je wil, kan op elke leeftijd voorkomen.

Over mijn schrijfproces

Ik begon al te schrijven op jonge leeftijd en al wel wat losse fragmenten geschreven. Op mijn 16 à 17 jaar begon ik er ook echt een verhaal in te zien. Vanaf dan schreef ik actief aan mijn boek tijdens alle schoolvakanties. In de zomervakantie voor ik 19 werd (net voor ik aan mijn tweede jaar Journalistiek begon), werkte ik het af. Toen schreef ik bijna elke dag. Ik begaf me helemaal in de wereld van Kate en Noah en stuurde het na afloop door naar uitgeverijen. Zo kwam ik terecht bij uitgeverij Beefcake Publishing.

Over de uitgeverij

Bij uitgeverij Beefcake Publishing in Gent worden alle inkomsten uit de voorverkoop van een boek gebruikt om het drukken en alles wat bij de uitgave komt kijken, te financieren. Voor alle duidelijkheid: mijn boek komt er sowieso, ook al wordt er niet veel verkocht bij de voorverkoop. Maar hoe meer er nu al wordt verkocht, hoe meer mogelijkheden er wel zijn. 

Bestel je mijn roman in voorverkoop? Dan heb je enkele voordelen. Het boek wordt je dan thuis opgestuurd nog vóór het in de winkel ligt. Daarnaast krijg je een uitnodiging voor mijn boekvoorstelling waar ik je graag bij heb. Je kunt ook samenleggen en meteen meer boeken kopen. Dan zijn er nóg meer extra’s! Neem zeker een kijkje via deze link. Bedrijven kunnen een storting vanaf 100 euro trouwens inbrengen als sponsoring. Hopelijk tot op de boekvoorstelling! 🙂

Meer gelijkaardige blogposts vind je hier:

Volg mij op Facebook en Instagram om updates te krijgen van mijn blog!